Ambassadeurs - Dierendiploma
647
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-647,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ontmoet de ambassadeurs

Evelien is de trotse ambassadeur van de Stichting Met dieren meer mens en dus ook van het DierenDiploma. Haar motto is: ‘Dieren zijn de trouwste vrienden die je kan hebben’.

EVELIEN DE BRUIJN ALS AMBASSADEUR

Evelien de Bruijn, tv en radiopresentatrice, dierenliefhebber van jongs af aan en sinds september 2011 Ambassadeur van de Stichting Met dieren meer mens. Als kind groeide ze op met Bouvier Pluuk, als jong volwassene, toen ze zelf geen huisdieren had,  vroeg ze iedereen die een hond, kat of andersoortig vierpoter had, of ze even mocht aaien.

Zodra ze buiten is, met haar hond Bruun, loopt ze even langs de paarden om dag te zeggen, geeft lammetjes een aai, en wordt helemaal rustig als ze in de buurt is van koeien.
Lees meer

De Stichting Met dieren meer mens heeft met Brugklas-actrice Belle Zimmerman een enthousiaste dierenvriendin erbij om als junior Ambassadeur op te treden voor het DierenDiploma.

BELLE ZIMMERMAN ALS JUNIOR AMBASSADEUR

Belle Zimmerman, speelt sinds haar negende in musicals zoals Ciske de Rat en Shrek maar ze is vooral bekend als Emma in de populaire Zappserie Brugklas. Sinds 4 oktober 2016 is ze junior ambassadeur van de Stichting Met dieren meer mens en dus ook van het Dierendiploma.
Lees meer

Ontvang het gratis lespakket

Het DierenDiploma kan het hele jaar door worden besteld en gebruikt. Klik hier voor het digitale lespakket. Uit milieu-overwegingen bieden wij de examens behorende bij het lespakket digitaal aan, zodat u deze op het digibord klassikaal kunt laten zien. Eventueel kunt u het gewenste aantal examens zelf uitprinten.

 

Wilt u het diploma liever toegezonden krijgen, dan kan de leerkracht ze hier gratis bestellen. Heeft u vragen over het lespakket, gebruik dan onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.