Knutselwedstrijd - Dierendiploma
1521
page-template-default,page,page-id-1521,page-child,parent-pageid-966,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Knutselwedstrijd Ideaal Dierenverblijf

Maak met de klas het ideale dierenverblijf en win een gastdocent!

 

De ambassadeurs Evelien de Bruijn en Belle Zimmerman zijn echte dierenliefhebbers en komen bij die school die het origineelste knutselwerk heeft gemaakt.

Dus verzamel informatie over leefomstandigheden van een gekozen dier en knutsel  er op los!

Het gemaakte werk mag van alles zijn, iets van karton, papier of gips, maar een filmpje van het bijzondere verblijf van het schoolkonijn kan ook.

De jury let op creativiteit van het ideale dierenverblijf én motivatie.

 

Stuur de knutsel digitaal naar: info@dierendiploma.nl

of per post naar: DierenDiploma, postbus 539, 1200 AM Hilversum

Insturen kan tot 1 december 2023, winnaars ontvangen vóór 15 december 2023 bericht, het bezoek van de ambassadeur wordt in overleg in 2024 ingepland.

 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 Wist je dat: katten graag ergens hoog zitten zodat ze overzicht hebben? Kijk maar eens bij je thuis of je een fijn plekje kan maken.

 

 Wist je dat: papegaaien erg intelligent zijn en daarom moet je ze thuis veel afleiding en afwisseling geven.

 

  Wist je dat: goudvissen in een rechthoekig aquarium horen? Waarom? Dát leer je met het DierenDiploma!

  Wist je dat: een hond zijn mand of kussen ook echt een veilige plek moet zijn, waar hij kan slapen zonder gestoord te worden?

 

  Wist je dat: een konijnenverblijf zo groot moet zijn dat een konijn er met een vriendje in moet kunnen zitten en rennen?